Platile cu cardul vor benefica de un cost redus al transportului, de asemenea la comenzile peste 200.00 RON aveti transportul complet gratuit!


Despre noi

Pasiunea poate fi un interes prietenos sau dornic pentru o cauză,
o descoperire sau o dragoste către un sentiment de emoție neobișnuit.

Cu ce ne ocupăm defapt?

Suntem o echipă de tineri antreprenori, care dorește să își dobândească un renume prin produsele lor și calitatea acestora!

Viziunea noastră

Viziunea noastră este în a deține un magazin online unde veți avea parte de cele mai frumoase cadouri, la cele mai accesibile prețuri!

Scurt istoric

Proiectul ‘Buzunarelu’ a început cu ideea realizării unor tricouri, cu personalitate sau propriul stil, care a luat amploare în scurt timp și a ajuns ceea ce este astăzi.

Istoric

Din iubirea de a lucra cu oameni și de ai ajuta să își poarte gândurile cu ei și din dorința de a pune un zâmbet pe fața tuturor, a apărut ‘Buzunărelu‘, magazinul vostru de cadouri!

Echipa Buzunărelu’, nu este doar un magazin online, unde vii și pleci pentru ca deja ai găsit un produs! Aici suntem o echipă, ajutăm lumea să găsească cadoul perfect, gândurile sau mesajele perfecte, sentimentele potrivite și totul scris pe un tricou sau o cană! Noi nu realizăm tricouri și căni, realizăm gânduri pozitive și amintiri frumoase care trebuie păstrate într-un loc special!

Să transmitem gânduri pozitive părinților de Crăciun, să transmitem iubire copiilor plecați de lângă noi și pentru a transmite niște mesaje amuzante oamenilor dragi de lângă noi!

Oferă un zâmbet, printr-un gest micuț celor dragi! Oferă-le gânduri, pe care sa le poarte cu ei, atunci când merg într-o excursie sau dimineața la cafea!

Vei fi surprins de ideile noastre sau chiar de gândurile pe care le poți pune pe un tricou, imortalizează cele mai importante momente sau amintiri!

What can we do for you ?

Ai întrebări ? Scrie-ne pe whatsapp la numărul +40 757 315 687

Oferim clienților noștri cele mai calitative produse, la cele mai accesibile prețuri!

Tricourile sunt realizate în cel mai scurt timp posibil și livrate cât mai rapid la ușa dumneavoastră!

Ne pasă de clienții noștri și părerea lor contează pentru noi!

Peste 2500 de comenzi și sute de tricouri realizate, fără nici o nemulțumire!