Platile cu cardul vor benefica de un cost redus al transportului, de asemenea la comenzile peste 200.00 RON aveti transportul complet gratuit!
hangered clothes on a clothing rack

5 situații în care poți folosi tricouri personalizate

Să oferi un cadou personalizat însemnă înainte de orice să ai în vedere preferințele celui care va primi darul oferit. Originalitatea este cuvântul de ordine în acest an, iar ideile cu siguranță nu lipsesc, însă uneori poate fi dificil să găsești cadoul perfect. Iată câteva idei și situații în care poți folosi tricouri personalizate, pentru a marca anumite momente importante pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Cum se face personalizarea tricourilor?

Tricourile pot fi personalizate prin mai multe metode, procedeul de transfer prin sublimare fiind unul dintre cele mai eficiente în prezent. Transferul prin sublimare presupune imprimarea suporturilor din poliester sau tratate cu lac poliesteric, folosind în acest sens o presă care va acționa prin presiune și temperatură. Temperaturile de sublimare, în funcție de natura suportului, se situează în intervalul 160-180 de grade. 

Tricouri personalizate pentru viitorii tătici

Dacă vrei să anunți sosirea unui nou membru în familie și cauți o metodă inedită de a face asta, tricourile personalizate sunt cea mai bună soluție. Acestea pot fi purtate chiar și la ședința foto de maternitate sau la ședințele foto pentru dezvăluirea sexului bebelușului. Fie că exprimi mândria de a fi părinte, printr-un mesaj haios ori fie că alegi un text cu subînțeles, ori câteva versuri sau poate chiar o imagine, fiecare dintre aceste idei pot fi reprezentative pentru momentul tău.

Tricouri personalizate pentru domnișoare de onoare sau cavaleri

În ultimii ani din ce în ce mai multe persoane au preferat tricourile personalizate în detrimentul ținutelor clasice, în mare parte și pentru că tricourile se potrivesc foarte bine tinerilor, a căror ținute includ cel mai adesea tricourile.  Fie că reprezinți ”echipa miresei” sau ”echipa mirelui”, sau că alegi tricouri pentru tine pentru petrecerea de dinantea nunții, cu siguranță vei găsi idei și mesaje deosebite, de care să îți amintești cu plăcere peste ani. 

Tricouri personalizate pentru cupluri

Cu siguranță tricourile personalizate pentru cupluri sunt cea mai potrivită alegere pentru a vă evidenția relația și nu facem referire doar la tricourile cu inimi și mesaje de iubire, ci și la cele duo, al căror mesaje se completează reciproc, ambele făcând parte dintr-un mesaj ca întreg. Opțiunile sunt foarte multe, ideile nelimitate, așa că vei avea cu siguranță de unde alege astfel încât tricourile personalizate pentru cuplu să etaleze și mai mult profunzimea relației voastre. ”#Couplegoals”, nu-i așa?.  

Tricouri personalizate tematice

Fie că ești fanul unei anumite formații, sau fie că îți plac mașinile, fie că vrei să arății lumii că îți place tehnologia sau că îți plac cărțile, ori fie că vrei să folosești o ținută specială la o petrecere, toate acestea au la bază personalizarea ținutei. Vei putea opta pentru tricouri pentru petrecerea de un an a copilului, sau vei putea crea tricouri identice, în funcție de tema petrecerii. Chiar și în acest caz ideile de personalizare sunt nenumărate, singura limită fiind doar imaginația ta. Vei putea oferi cadou tricourile chiar și invitaților, creând astfel o experiență cu adevărat memorabilă.

Tricouri personalizate pentru brand awareness

Tricourile personalizate sunt o metodă foarte bună de a-ți face cunoscut brandul, deoarece vorbim despre publicitate în mișcare. Orice tricou special, care iese din tiparele obișnuite, atrage atenția, așa că nu ezita să îți personalizezi tricourile cu numele sau site-ul firmei tale, pentru a face cunoscută lumii activitatea ta.

Modelele de tricouri personalizate sunt o metodă foarte bună de a face special un anumit moment sau o anumită perioadă a vieții, o credință personală sau un proiect. În plus, ele sunt originale și distractive, sunt ieftine si durabile, așa că tot ceea ce îți rămâne ție de făcut este să te gândești la cum ai vrea să arate tricoul tău personalizat.