Platile cu cardul vor benefica de un cost redus al transportului, de asemenea la comenzile peste 200.00 RON aveti transportul complet gratuit!

Nu ai idei de cadou de Valentine’s Day? Alege cadouri personalizate pentru luna iubirii!

Dacă până nu demult pentru noi, românii, Dragobetele era singura zi în care celebram iubirea, iată că în scurt timp s-a declanșat și la noi febra lunii iubirii, o lună în care privim mai atent spre persoana iubită sau spre partenerul de viață. Acesta este un bun moment să oferi cadouri iubitului sau iubitei, ca simbol al infinitei iubiri și al recunoștinței pentru faptul că aceasta îți face viața mai frumoasă. Spre deosebire de orice altă sărbătoare, sărbătoarea iubirii are cerințe speciale, drept pentru care e o idee bună să te orientezi către gama de cadouri personalizate, pentru a spune prin darul tău cel mai important lucru: ”m-am gândit la tine!”.

Cadourile personalizate exprimă cel mai bine aceste gânduri, deoarece în cele mai multe dintre cazuri, darurile fără o referire anume la persoana iubită sunt oarecum impersonale. Personalizarea însă oferă un caracter aparte, care denotă grija, atenția pentru cel de lângă tine și firește, dragostea, pentru că personalizarea înseamnă de fapt dovada că ai vrut să oferi un cadou special pentru cel sau cea care îl primește.

Cum sunt realizate cadourile personalizate?

În general gamele de cadouri femei sau cadouri bărbați personalizate sunt realizate prin transfer termic, acest lucru însemnând de fapt o transpunere a unui text sau a unei imagini de pe un suport digital pe un suport ales (căni, pahare, tricouri, etc.), folosind o anumită temperatură și presiune. 

Un procedeu foarte des folosit pentru cadouri personalizate este transferul termic prin presă cu material de tip vinil, care în câțiva pași simpli oferă modelul personalizat pe suporturi precum materiale textile (tricouri, cămăși, bluze) sau lemn. Practic, modelul digital este imprimat pe vinil, acesta se decupează în funcție de forma dorită, iar mai apoi modelul este așezat pe suport, urmând ca prin folosirea presei termice modelul să fie imprimat. 

Un alt procedeu de personalizare este cel de transfer termic cu tuș sublimabil, caz în care cerneala folosită pentru realizarea modelelor este mai întâi imprimată pe un suport din hârtie specială pentru ca mai apoi, prin presare, modelul să fie transferat suportului care necesită a fi personalizat. 

Care sunt cele mai deosebite cadouri personalizate pentru iubit/ iubită?

Dacă vrei să oferi un cadou special, care să arate că te-ai gândit la persoana iubită, atunci ai la dispoziție o gamă amplă din care poți alege. Este foarte important însă să ieși din sfera lucrurilor banale și să optezi pentru lucruri care oferă amintiri, trăiri și experiențe. Practic acesta este și rolul personalizării și anume să evidențieze lucruri pe care produsele din comerț, destinate unui grup amplu, fără o tentă personal, nu le pot face. Personalizarea înseamnă personalitate, înseamnă unicitate și mai presus de orice înseamnă experiențe noi, pentru că mesajele sau imaginile etalate nu se vor regăsi în altă parte. Iată așadar ce poți oferi personalizat, fie pentru iubită, fie pentru iubit, astfel încât să îl poți face să se simtă special.

Cadouri personalizate pentru iubit

Cu siguranță știi foarte bine ce îi place iubitului tău, care este echipa de baschet preferată, care sunt pasiunile lui, scriitorii preferați sau chiar muzica pe care o ascultă. Fiecare dintre aceste tipare se pot transforma lejer în idei de personalizare. Poți alege o cană personalizată cu sloganul echipei favorite, poți alege un citat pe un tricou, sau chiar un suport de fotografii sau o ramă foto personalizată

În plus poți folosi personalizarea pentru a transmite cele mai frumoase emoții, deoarece poți avea în vedere un tricou personalizat cu anunțul sosirii unui bebeluș, sau poți cumpăra hanorace sau tricouri de cuplu, personalizate cu mesaje care se completează reciproc. Nu uita că și gamele de căni personalizate sunt cadouri foarte apreciate, ieftine și durabile, adesea chiar amuzante.

Cadouri personalizate pentru iubită

Este ușor să îți impresionezi iubita folosindu-te de personalizare, deoarece acesta poate fi cel mai bun mod de a-i spune într-un fel ieșit din comun că o iubești. În plus, poți alege tricouri personalizate cu mesaj, poate chiar cu cel al cererii în căsătorie, poți alege tricouri personalizate pentru cavalerii de onoare, sau poți pur și simplu să alegi un set de căni pentru îndrăgostiți, pe care să notezi un detaliu cu relevanță pentru relația voastră, cum ar fi, spre exemplu, data în care v-ați cunoscut sau cea în care v-ați căsătorit, astfel încât niciodată să nu mai fiți trași la răspundere pentru că ați uitat-o.

Care sunt avantajele cadourilor personalizate 

Cadourile personalizate au avantajul de a fi apreciate mai mult decât darurile fără o implicație personală. Aceste cadouri personalizate sunt adesea păstrate ca amintire și revăzute sau refolosite cu plăcere ori de câte ori este cazul pentru că personalizarea este transpunerea unor lucruri importante pe suporturi printabile, ca dovadă a unor trăiri și experiențe de neuitat.

Cadourile fără un mesaj special sunt plictisitoare, impersonale și cu siguranță vor fi mai puțin apreciate decât cadourile personalizate, care transmit o emoție și un strop de personalitate. Fii creativ(ă) și oferă cadouri personalizate pentru el sau cadouri personalizate pentru ea care să fie cu adevărat memorabile.