Platile cu cardul vor benefica de un cost redus al transportului, de asemenea la comenzile peste 200.00 RON aveti transportul complet gratuit!
teacups and saucers on a tray

De ce să alegi căni personalizate pentru cadouri?

Felul în care alegem darurile pentru cei dragi nouă are la bază mai multe aspecte, printre care și ideea ca un cadou să fie pe placul primitorului, să fie unic și firește, să fie calitativ și durabil. În acest context, modelele diverse de căni personalizate sunt alegerea ideală, deoarece reușesc să acopere majoritatea cerințelor și a exigențelor. Iată, pe scurt, câteva dintre avantajele pe care ți le poate oferi o cană personalizată, astfel încât să fii sigur de alegerea făcută.

Modele personalizate prin mijloace profesionale 

Personalizarea cănilor se face majoritar prin sublimare, un procedeu efectuat la temperaturi foarte înalte, astfel încât modelul să fie durabil și să se păstreze foarte bine în timp. Sublimarea reprezintă procesul prin care cerneala imprimată deja pe hârtia de transfer ajunge să fie aplicată pe suport (cana), trecând mai întâi din fază solidă în stare gazoasă, fără a trece prin starea lichidă, pentru ca pe suport ea să rămână tot în stare solidă. 

Practic, avantajul saltului între fazele fizice ajută în ceea ce privește protejarea modelului pe care îl va avea cana, deoarece în stare lichidă cerneala s-ar putea împrăștia pe suportul ales, mai ales dacă vorbim despre suprafețe netede precum cănile, paharele sau sticla. 

Idei nelimitate de personalizare

În prezent poți personaliza cănile într-o mare varietate de modele precum: căni personalizate cu nume, căni personalizate cu mesaj, cu zodii, căni personalizate cu poză, căni personalizate de cuplu, sau căni personalizate cu brandul companiei tale.

Căni personalizate pentru cadouri utile

Cănile personalizate sunt o alternativă comodă atunci când vrei să oferi un cadou personalizat, care să iasă din tiparele obișnuite, dar care să fie și util persoanei căreia vrei să i-l dăruiești. Față de cadourile uzuale, cum ar fi hainele, cosmeticele sau accesoriile, acolo unde trebuie să știi măsurile, brandurile preferate sau alergiile la anumite produse, cănile personalizate îți permit să oferi un cadou care nu se va deteriora și care nu riscă să nu fie plăcut. Toată lumea iubește cănile cu mesaj și este imposibil să nu găsești o personalizare specială, care să facă dintr-o simplă cană un obiect care va stoca un moment și o emoție aparte.

Căni personalizate- un cadou pentru fiecare ocazie

Indiferent de ocazie, poți alege cana potrivită pe care să o oferi cadou. O cană personalizată cu model de Crăciun, sau o cană personalizată pentru Paște, căni personalizate pentru cupluri sau căni cu mesaje haioase, fiecare dintre acestea își așteaptă ocazia potrivită pentru a fi oferite în dar, devenind astfel obiecte cu o înaltă semnificație sufletească. 

Căni personalizate pentru cadouri corporate

Cu siguranță oricine își dorește să își crească nivelul de promovare al afacerii, însă uneori costurile pot fi destul de mari. Cănile personalizate sunt și un cadou util, dar și un mijloc eficient de a crește brand awareness-ul companiei, așa că te poți orienta către căni cu logo sau cu sloganul firmei.

Cănile personalizate sunt unele dintre cele mai în vogă produse care pot fi oferite drept cadou într-o multitudine de situații. Fie că vrei o cană personalizată pentru tine, pentru iubit sau, de ce nu, pentru șefi, cănile personalizate sunt o alegere ideală, ieftină și cu efect garantat.